h.pálmason

nordlyd - concert, visuals 1#

Added on by Hlynur Palmason.

 

"copy from homepage"

http://spotfestival.dk/program/koncerter/nordlyd/

"NORDLYD feat. Ane Brun, Mikael Simpson & Alice Boman (NO/D/SE) Inspiration: Schostakovitch, Debussy, Bjørk, Robyn

Fredag den 2. maj kl. 20.15 - 21.00
Musikhuset - Store Sal

Norske Ane Brun, danske Mikael Simpson og svenske Alice Boman præsenterer dem selv og deres sange med nye farver og nuancer, når projektet Nordlyd gæster SPOT for anden gang. Det er Mette Dahl Kristensen, der har valgt numre fra de tre solister ud, som hun efterfølgende har omarrangeret for et 37 m/k stort strygerensemble. Mette Dahls egen strygegruppe, Who Killed Bambi, er ”stemmeledere” for den store besætning. Den prisbelønnede islandske instruktør Hlynur Palmason, hvis film En maler også er udvalgt til filmprogrammet SPOT The Film, har til lejligheden produceret visuals, der vises, mens de tre solister spiller med Nordlyd-besætningen i ryggen."

stills from the film. / h.pálmason 2014

stills from the film. / h.pálmason 2014